FOODSTERS
Konsulent
- Jeg tilbyder 2 times gratis gennemgang og observation af jeres forretning med efterfølgende 3 tilbud på optimering af denne.
Lille pakke med fokus på:
-Maden, udvalg og præsentationen.
Mellem pakke med fokus på:
-Maden, udvalg og præsentationen.
-Arbejdsgange og strukturen i køkkenet
Stor pakke med fokus på:
-Maden, udvalg og præsentationen.
-Arbejdsgange og strukturen i køkkenet
-Økonomien, levarandøraftaler og priser
- Med mere end 20 års erfaring indenfor restaurant- og kantinebranchen tilbyder vi gastronomisk assistance og hjælp. Få hjælp til at rette op på jeres kantine, restaurant eller café.
- Foodsters går i dybden med menuer, arbejdsgange og indkøb af råvarer. Vi gennemgår jeres forretning og hjælper jer til at få en bedre og sundere forretning, gastronomisk og økonomisk.
- Vi hjælper jer med at strukturere og skabe overblik over de muligheder der ligger foran jer – uden at gå på kompromis med jeres værdier.
- Med en komplet gennemgang af jeres forretning, vil i kunne sænke omkostningerne og øge salget, samtidig med at i vil få mere fokus på tidens trends, bæredygtighed og madglæde -både for jeres kunder, gæster og ikke mindst jer selv.
- Med mange års erfaring som kok, udlært fra The Paul og Søllerød kro og sidenhen souschef og køkkenchef på diverse restauranter og kantiner, herunder bla. Dragsholm slot, Storebørs, Lavendelhuset, Meyers kantiner, Fazer food service (Novo Nordisk) og senest Stenhus Gymnasium, har jeg et gennemgående kendskab til at lede og opbygge et køkken med fokus på gastronomien, økonomien, teamet og ikke mindst arbejdsgangene i en sund og velfungerende kantine, restaurant eller café.
Cvr:
38262289
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes